Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Una nova organització sòcia d’Oikocredit cobreix les necessitats de capital de les pimes a Indonèsia

Una nova organització sòcia d’Oikocredit cobreix les necessitats de capital de les pimes a Indonèsia

Batumbu team.JPGosteguna, 27 de ekainak de 2024

El préstec de 2,4 milions d'euros a Validus i la seva filial Batumbu amplia la inclusió financera amb serveis financers assequibles i adaptats a les necessitats de les pimes.

La primera organització sòcia fintech d’Oikocredit al sud-est asiàtic, Validus, utilitzarà la tecnologia per a millorar la inclusió financera entre les petites i mitjanes empreses (pimes) d'Indonèsia, després d'un préstec de 2,4 milions d'euros.

Batumbu team

Batumbu, la filial indonèsia de Validus, amb seu a Singapur, utilitzarà els fons per a oferir serveis financers assequibles i adaptats a les pimes desateses de tot l'arxipèlag.

Les petites empreses d'Indonèsia, com les d'altres països, tenen dificultats per a accedir a fons d'institucions bancàries comercials per a les seves necessitats de capital circulant, en part per qüestions de compliment i risc. Validus utilitza dades pròpies i tecnologies d'intel·ligència artificial per a tancar la bretxa, proporcionant productes financers adaptats a les pimes i un model alternatiu de subscripció de crèdits.

La Corporació Financera Internacional (CFI) del Banc Mundial estima que el dèficit de finançament de les MIPYME (Micro, petites, i mitjanes empreses) a Indonèsia ascendeix a 234.000 milions de dòlars americans. La CFI ha estimat anteriorment que fins al 54% de les pimes estan interessades a obtenir un préstec bancari.

Llegeix aquí el comunicat de premsa de l'anunci (en Anglès)

« Atrás