Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Sidian Bank, Aqua for All i Oikocredit llancen una línia de crèdit per donar suport a l'accés als serveis WASH a Kenya

Sidian Bank, Aqua for All i Oikocredit llancen una línia de crèdit per donar suport a l'accés als serveis WASH a Kenya

Logo Sidian Bank.pngasteazkena, 26 de ekainak de 2024

L'associació inverteix 7,4 milions d'euros en projectes d'aigua, sanejament i higiene amb èmfasi en la resiliència climàtica i la inclusió de gènere.

Oikocredit, Sidian Bank i Aqua for All han llançat la tercera fase de la seva associació per fer costat a les petites i mitjanes empreses i als proveïdors de serveis d'aigua a Kenya.

La Fase III de la col·laboració tripartita començarà al juny del 2024 i s'estendrà fins al maig del 2027. Aquesta iniciativa pretén catalitzar el finançament i proporcionar recursos essencials per a millorar els serveis d'aigua i sanejament a Kenya, centrant-se en els préstecs WASH (aigua, sanejament i higiene, per les seves sigles en anglès). El programa fa costat als proveïdors de serveis d'aigua a petita escala, a les llars i a les pimes relacionades amb el WASH, posant l'accent en les infraestructures resistents al clima i en les empreses propietat de dones. S'assignarà una subvenció d'assistència tècnica i basada en els resultats per un total de 207.000 EUR per a la formació del personal, l'adquisició de coneixements tècnics i l'activació del mercat. El projecte preveu el desemborsament de 480 préstecs, que arribaran a 3 milions de persones, amb un objectiu d'import de préstec de 7.407.407 EUR. A més, el programa té un fort enfocament de gènere i clima, amb l'objectiu d'assignar el 40% dels préstecs a empreses dirigides per dones i el 60% a pimes d'aigua, sanejament i higiene i proveïdores de serveis d'aigua.

El mecanisme proporcionarà solucions de finançament que s'ajustin als fluxos d'ingressos dels petits proveïdors d'aigua. Aquesta iniciativa alliberarà el potencial de creixement, eficiència i sostenibilitat del sector de l'aigua. En última instància, contribuirà a augmentar l'accés al subministrament d'aigua neta i fiable per a la majoria dels ciutadans kenians, en particular els que resideixen en zones periurbanes i rurals.

Llegeix aquí el comunicat de premsa en anglès.

« Atrás