Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

La nova associació d'Oikocredit amb la cooperativa Atuntaqui impulsa les microfinances i l'habitatge assequible a l'Equador

La nova associació d'Oikocredit amb la cooperativa Atuntaqui impulsa les microfinances i l'habitatge assequible a l'Equador

Atuntaqui signingostirala, 26 de apirilak de 2024

Un crèdit de US$ 8 milions a quatre anys donarà suport a l'expansió del microcrèdit i els préstecs per a habitatge per a milers de membres de la cooperativa.

Oikocredit ha establert una nova associació amb la cooperativa equatoriana d'estalvi i crèdit Atuntaqui, prestant 8 milions de dòlars com a contribució a l'expansió dels seus serveis als membres de la cooperativa.

Atuntaqui, que opera principalment en el nord de l'Equador, utilitzarà US$ 5,6 milions de la nova línia de préstecs d'Oikocredit per a augmentar la seva cartera de microcrèdits, i el saldo de US$ 2,4 restant com a préstecs per a habitatges assequibles, cobrint la compra de cases i terrenys, construcció, reparacions i millores. Amb el suport d'Oikocredit, Atuntaqui pretén ampliar el seu abast a més persones amb baixos ingressos.

Per a Oikocredit, aquest finançament per al treball d’Atuntaqui combina el seu suport de llarga durada a les microfinances amb el finançament d'habitatges assequibles centrat en la comunitat en el marc de l'estratègia 2022-2026 d’Oikocredit Internacional, dissenyada per a aconseguir un major impacte social i ajudar les comunitats de baixos ingressos a desenvolupar resiliència.

Llegeix el comunicat de premsa aquí en anglès.

« Atrás