Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Un préstec de 4 milions d'euros d'Oikocredit a TAN Mondial beneficiarà a les cooperatives de cacau i anacard de Costa d'Ivori

Un préstec de 4 milions d'euros d'Oikocredit a TAN Mondial beneficiarà a les cooperatives de cacau i anacard de Costa d'Ivori

noran-pe-09.jpgastelehena, 22 de apirilak de 2024

La inversió donarà suport al treball de gairebé 3.000 petits agricultors a Costa d'Ivori.

Oikocredit ha concedit un crèdit de 4 milions d'euros a l'empresa líder en el comerç de matèries primeres toves TAN Mondial i a la seva filial local, TAN Ivoire, per a donar suport al creixement de les operacions de TAN en associació amb les cooperatives de petits agricultors de Costa d'Ivori.

Aquesta col·laboració financera estratègica de tres anys facilitarà a TAN el proveïment de grans de cacau certificats i anacards traçables procedents de petits agricultors i cooperatives de Costa d'Ivori, i reforçarà els programes de sostenibilitat de l'empresa al país d'Àfrica Occidental. TAN Ivoire, que connecta a les cooperatives i petits agricultors de Costa d'Ivori amb els mercats mundials, aspira a aconseguir la certificació Rainforest Alliance per als productes.

S'espera que l'associació ajudi a prop de 3.000 petits productors de cacau i anacards a accedir a un mercat fiable per als seus productes i a integrar-se en una cadena de subministrament certificada, la qual cosa es traduirà en una notable millora dels seus nivells d'ingressos.  

Llegeix aquí el comunicat de premsa en anglès.

« Atrás