Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Carta del nostre Director General

Carta del nostre Director General

alide-small.jpgosteguna, 20 de martxoak de 2014

Estimats i apreciats inversors i inversores:

Havent començat el 2014, és un bon moment per a examinar les fites assolides durant l'any transcorregut. L'any passat va ser el meu primer any sencer a Oikocredit i he de dir que va ser una experiència satisfactòria i educativa.

Resultats positius:

Hem finalitzat el 2013 de manera molt positiva: el volum de préstecs atorgats va créixer un 11%, arribant als € 591 milions. Les aprovacions i els desemborsaments van augmentar, i va millorar la qualitat general de la nostra cartera d'inversions. Tanmateix, vam ser testimonis d'un ingrés rècord de € 80 milions en fons prestables nets. Durant el transcurs de 2013, hem mantingut el nostre compromís de millorar el rendiment social i donar suport als socis a través de 130 iniciatives de desenvolupament de capacitats.

Què ens espera al 2014?

Durant el transcurs del 2014 focalitzarem en l'Àfrica, en el sector de l'agricultura i les finances inclusives, així com tenim planejat augmentar el volum de préstecs atorgats en un 10%. Partint de la base que la unitat agrícola va començar a operar formalment al gener, ens concentrarem en finançar tots els aspectes de la cadena de valor agrícola. Al mateix temps, ens diversificarem a altres sectors nous com, per exemple, l'energia renovable.
Gràcies pel vostre compromís i per les vostres contribucions a Oikocredit al llarg del 2013. Espero amb interès els esdeveniments que ens porti aquest any.

Cordialment,

David Woods
Director Executiu

« Atrás