Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

La nova associació d'Oikocredit amb Patagonian Fruits fa costat al sector de la fructicultura argentina i augmenta la resiliència climàtica

La nova associació d'Oikocredit amb Patagonian Fruits fa costat al sector de la fructicultura argentina i augmenta la resiliència climàtica

Patagonian logo.jpgigandea, 31 de martxoak de 2024

L'inversor d'impacte social Oikocredit està proporcionant 6 milions d'euros en finançament a llarg termini a Patagonian Fruits a l'Argentina per a donar suport a la compra de fruita als agricultors, impulsar la producció, invertir en xarxes de protecció i augmentar les exportacions.

El préstec a cinc anys d'Oikocredit ajudarà a Patagonian Fruits, una de les principals empreses de fructicultura de l'Argentina, a ampliar el seu treball amb petits productors de pomes, peres i kiwis convencionals, orgànics i biodinàmics, així com el seu processament, embalatge i exportacions. L'empresa, amb seu a la regió de tradició en fructicultura de l'Alto Valle, a la Patagònia septentrional, utilitzarà el finançament per a inversions de resistència al canvi climàtic -principalment per a la malla d'horts fruiters en les seves pròpies explotacions i en associació amb productors locals- i com a capital d'explotació per a continuar comprant fruita a més de 100 agricultors subcontractats.

La inversió en malles s'ha tornat essencial per a contrarestar els creixents danys que sofreixen les fruites per les gelades, els pics de calor, les cremades solars, els forts vents i altres fenòmens meteorològics extrems induïts pel clima. També permet estalviar aigua mitjançant un reg eficient i garanteix una producció estable cada any. Molts dels proveïdors de Patagonian Fruits manquen d'accés a finançament, mecanització i mercats internacionals, a més d'estar exposats al canvi climàtic. La contribució de l'empresa inclou la certificació i el suport a les millores en les explotacions.

Llegeix aquí el comunicat de premsa en anglès

« Atrás