¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Fira Ecoviure a Manresa

Fira Ecoviure a Manresa

Ecoviure-2024.pngjueves, 26 de septiembre de 2024 23:31

Els dies 19 i 20 d’octubre podreu trobar-nos a la Fira Ecoviure de Manresa, que tindrà lloc al centre de la ciutat, per apropar l’ecologia i la sostenibilitat a tota la població. Durant aquests dos dies, comptarem amb un espai on promourem el Comerç Just i les Finances Ètiques, que són essencials per impulsar aquest tipus d'economia responsable.

Ecoviure-2024

Ens podreu trobar al nostre estand durant tot el cap de setmana, on realitzarem un sorteig d’una cistella amb productes de Comerç Just. A més, aprofitarem l’oportunitat per explicar en detall les nostres activitats, iniciatives i la manera com treballem per fomentar un desenvolupament sostenible i just.

La Fira Ecoviure neix com un punt de trobada per a persones i professionals que, des de diferents àmbits, contribueixen a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta. Agrupa entitats, administracions, empreses, professionals i consumidores que treballen per a un futur més sostenible. Durant tot el mes, s’aniran organitzant activitats relacionades amb el medi ambient, com exposicions, xerrades i la projecció de pel·lícules. També hi haurà jornades tècniques professionals centrades en temes com l’agricultura ecològica, l’aigua, la gestió de residus i les energies renovables.

El cap de setmana del 19 i 20 d'octubre, el centre de Manresa s’omplirà d’expositors i activitats relacionades amb l’ecologia i la sostenibilitat, oferint una gran varietat de propostes per a totes les persones interessades. Et convidem a venir a conèixer-nos i a descobrir els productes de Comerç Just i les Finances Ètiques. No t'ho perdis!

Més informació sobre la fira: http://www.firamanresa.cat/ecoviure

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

septiembre 2024

mayo

marzo

diciembre 2023

noviembre

octubre

septiembre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero