¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Bilbao acull les 1es Jornades Internacionals sobre Comerç Just i Finances Ètiques

« Enrere

Bilbao acull les 1es Jornades Internacionals sobre Comerç Just i Finances Ètiques

CARTEL JORNADAS BILBO OCTUBRE_v2_ok-01 (1).jpgjueves, 05 de septiembre de 2024

El proper 4 d'octubre, el Bilbao Berrikuntza Faktoria de la Universitat de Mondragon serà l'escenari de les 1a Jornades Internacionals sobre Comerç Just i Finances Ètiques. Aquest esdeveniment pioner, organitzat per Kidenda, l'Associació Finances Ètiques i Oikocredit Euskadi, i que compta amb el suport de la Diputació Foral de Bizkaia, promet ser un espai de reflexió i diàleg sobre la necessitat de construir un sistema econòmic més just i solidari.

CARTEL JORNADAS BILBO OCTUBRE_v2_ok-01 (1)

Les inscripcions ja estan obertes, i totes les persones interessades poden registrar-se per a assegurar la seva participació en aquest esdeveniment que reunirà a destacats representants i experts internacionals en comerç just i finances ètiques. Entre els participants es troben organitzacions de renom com FEBEA, la Coordinadora de Comerç Just, Oxfam, Gaia, Sol y Café (Perú), MCCH (Equador), Medicus Mundi Araba, Espanica i Joves per Fiare. Cadascuna d'aquestes entitats aportarà la seva experiència i visió per a abordar els reptes i oportunitats que presenten aquests dos sectors clau en la lluita per un desenvolupament sostenible i equitatiu.

Durant les jornades, s'exploraran temes crucials com l'impacte del comerç just en les comunitats productores, la importància de les finances ètiques en la transformació social i la necessitat de crear aliances entre diferents actors per a enfortir aquests moviments a nivell global. A més, es presentaran casos d'èxit i bones pràctiques que demostren com el comerç just i les finances ètiques poden contribuir de manera efectiva a reduir les desigualtats i promoure la justícia social.

Les jornades estan dissenyades no sols per a persones expertes i professionals del sector, sinó també per a estudiants, acadèmics i qualsevol persona interessada a conèixer més sobre aquestes alternatives econòmiques que busquen posar a les persones i el medi ambient en el centre de les seves preocupacions. Serà una oportunitat única per a aprendre, debatre i, sobretot, inspirar-se per a continuar treballant cap a un món més just i sostenible.

Per a aquells que no puguin assistir en persona, l'esdeveniment també s'emetrà en streaming, permetent una participació més àmplia. Per a inscripcions cal completar el següent formulari https://forms.office.com/e/w3H2CtBGc3 (Inscripció gratuïta).

Consulta el programa complet aquí >

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

septiembre 2024

agosto

julio

junio

mayo