¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Una nova organització sòcia d’Oikocredit cobreix les necessitats de capital de les pimes a Indonèsia

« Enrere

Una nova organització sòcia d’Oikocredit cobreix les necessitats de capital de les pimes a Indonèsia

Batumbu team.JPGjueves, 27 de junio de 2024

El préstec de 2,4 milions d'euros a Validus i la seva filial Batumbu amplia la inclusió financera amb serveis financers assequibles i adaptats a les necessitats de les pimes.

La primera organització sòcia fintech d’Oikocredit al sud-est asiàtic, Validus, utilitzarà la tecnologia per a millorar la inclusió financera entre les petites i mitjanes empreses (pimes) d'Indonèsia, després d'un préstec de 2,4 milions d'euros.

Batumbu team

Batumbu, la filial indonèsia de Validus, amb seu a Singapur, utilitzarà els fons per a oferir serveis financers assequibles i adaptats a les pimes desateses de tot l'arxipèlag.

Les petites empreses d'Indonèsia, com les d'altres països, tenen dificultats per a accedir a fons d'institucions bancàries comercials per a les seves necessitats de capital circulant, en part per qüestions de compliment i risc. Validus utilitza dades pròpies i tecnologies d'intel·ligència artificial per a tancar la bretxa, proporcionant productes financers adaptats a les pimes i un model alternatiu de subscripció de crèdits.

La Corporació Financera Internacional (CFI) del Banc Mundial estima que el dèficit de finançament de les MIPYME (Micro, petites, i mitjanes empreses) a Indonèsia ascendeix a 234.000 milions de dòlars americans. La CFI ha estimat anteriorment que fins al 54% de les pimes estan interessades a obtenir un préstec bancari.

Llegeix aquí el comunicat de premsa de l'anunci (en Anglès)

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

agosto 2024

julio

junio

mayo

abril