¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Sidian Bank, Aqua for All i Oikocredit llancen una línia de crèdit per donar suport a l'accés als serveis WASH a Kenya

« Enrere

Sidian Bank, Aqua for All i Oikocredit llancen una línia de crèdit per donar suport a l'accés als serveis WASH a Kenya

Logo Sidian Bank.pngmiércoles, 26 de junio de 2024

L'associació inverteix 7,4 milions d'euros en projectes d'aigua, sanejament i higiene amb èmfasi en la resiliència climàtica i la inclusió de gènere.

Oikocredit, Sidian Bank i Aqua for All han llançat la tercera fase de la seva associació per fer costat a les petites i mitjanes empreses i als proveïdors de serveis d'aigua a Kenya.

La Fase III de la col·laboració tripartita començarà al juny del 2024 i s'estendrà fins al maig del 2027. Aquesta iniciativa pretén catalitzar el finançament i proporcionar recursos essencials per a millorar els serveis d'aigua i sanejament a Kenya, centrant-se en els préstecs WASH (aigua, sanejament i higiene, per les seves sigles en anglès). El programa fa costat als proveïdors de serveis d'aigua a petita escala, a les llars i a les pimes relacionades amb el WASH, posant l'accent en les infraestructures resistents al clima i en les empreses propietat de dones. S'assignarà una subvenció d'assistència tècnica i basada en els resultats per un total de 207.000 EUR per a la formació del personal, l'adquisició de coneixements tècnics i l'activació del mercat. El projecte preveu el desemborsament de 480 préstecs, que arribaran a 3 milions de persones, amb un objectiu d'import de préstec de 7.407.407 EUR. A més, el programa té un fort enfocament de gènere i clima, amb l'objectiu d'assignar el 40% dels préstecs a empreses dirigides per dones i el 60% a pimes d'aigua, sanejament i higiene i proveïdores de serveis d'aigua.

El mecanisme proporcionarà solucions de finançament que s'ajustin als fluxos d'ingressos dels petits proveïdors d'aigua. Aquesta iniciativa alliberarà el potencial de creixement, eficiència i sostenibilitat del sector de l'aigua. En última instància, contribuirà a augmentar l'accés al subministrament d'aigua neta i fiable per a la majoria dels ciutadans kenians, en particular els que resideixen en zones periurbanes i rurals.

Llegeix aquí el comunicat de premsa en anglès.

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

junio 2024

mayo

abril

marzo