Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit anuncia una nova col·laboració en matèria d'aigua, sanejament i higiene (WASH) amb Water.org

« Enrere

Oikocredit anuncia una nova col·laboració en matèria d'aigua, sanejament i higiene (WASH) amb Water.org

Kátia Regina dos Santos photo

In this photo: Banco da Familia’s client, Kátia Regina dos Santo, who accessed housing products

dimarts, 02 de de juliol de 2024

L'associació estratègica abordarà els desafiaments en la prestació de serveis WASH a nivell comunitari, inicialment a l'Amèrica Llatina.


Oikocredit i Water.org, organització estatunidenca sense ànim de lucre dedicada a l'aigua i el sanejament, llancen una col·laboració de tres anys sobre solucions internacionals d'aigua, sanejament i higiene (WASH, per les seves sigles en anglès).

Oikocredit i Water.org combinaran esforços i recursos, començant al Brasil, el Perú i Mèxic, per a promoure els serveis d'aigua, sanejament i higiene (WASH), especialment en les zones afectades pels baixos ingressos, la falta d'incentius, les sequeres i el canvi climàtic. Com a sòcies estratègiques, totes dues organitzacions contribuiran amb els seus productes, serveis, experiència i xarxes a desenvolupar solucions financerament viables i escalables per a les comunitats necessitades.

La col·laboració, basada en una cultura, uns valors i uns principis compartits, té per objecte catalitzar els fluxos de crèdit cap al sector de les finances inclusives amb finalitats relacionades amb l'aigua, el sanejament i la higiene, el canvi climàtic i el medi ambient. Water.org liderarà amb assistència tècnica i Oikocredit amb capital de deute.

Rocio Cavazos, directora regional per a Amèrica Llatina a Water.org, ha dit: “Estem agraïdes a Oikocredit pel seu compromís d'ajudar a resoldre la crisi de l'aigua. Oikocredit ho fa finançant carteres de préstecs WASH, mentre que Water.org ajuda les institucions financeres a desenvolupar i lliurar productes de crèdit WASH especialitzats per satisfer les necessitats dels seus clients.”

Per la seva banda, en Nicolas Viedma, director d'inversions d'Oikocredit per a Argentina, Brasil i Paraguai, ha dit: “Oikocredit està encantada de col·laborar amb Water.org per millorar l'accés a aigua segura i sanejament. Combinant el nostre finançament amb la seva experiència tècnica, el nostre objectiu és capacitar a les institucions financeres. Junts crearem solucions de WASH sostenibles i impactants per a comunitats subservides.”

Sobre Water.org
Water.org és una organització mundial sense ànim de lucre que ha transformat positivament més de 66 milions de vides a tot el món amb aigua segura o sanejament. Fundada per Gary White i Matt Damon, Water.org és pionera en solucions financeres impulsades pel mercat per a la crisi global de l'aigua. Durant més de 30 anys, ha ajudat a donar esperança a les dones, salut als infants i un futur brillant a les famílies.

Més informació a www.water.org.

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

agost 2024

juliol

juny

maig

abril