Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit dóna la benvinguda a Càritas Sevilla com a nova entitat inversora

Oikocredit dóna la benvinguda a Càritas Sevilla com a nova entitat inversora

caritas-sevilla.pngdimecres, 29 de de maig de 2024

Oikocredit, entitat cooperativa internacional dedicada a les finances ètiques contra la pobresa, ha anunciat la seva recent col·laboració amb Càritas Sevilla, com a nova entitat inversora.

caritas-sevilla

Amb l'objectiu de sensibilitzar els ciutadans sobre l'important paper que juguen les finances ètiques en el desenvolupament sostenible i la inclusió financera, aquesta col·laboració subratlla el compromís compartit de totes dues organitzacions amb la promoció de la justícia social i la millora de les condicions de vida a les comunitats vulnerables.

A través de seminaris, tallers, xerrades i campanyes de divulgació, Oikocredit i Càritas Sevilla busquen promoure l'adopció de pràctiques financeres responsables i sostenibles que contribueixin al benestar dels més necessitats. Centrats en les persones, la solidaritat i el desenvolupament humà, aquesta iniciativa conjunta pretén conscienciar la ciutadania sevillana sobre com les decisions financeres tenen un impacte positiu a la societat i al medi ambient.
“Estem encantats de comptar amb Càritas Sevilla com a nou inversor. El seu compromís amb la justícia social i el desenvolupament sostenible és admirable, i n’estem segurs que aquesta col·laboració serà fructífera per a les comunitats a les que servim, generant canvis positius al món”, comenta Rose Serrano, responsable de relacions amb inversors d’Oikocredit a Espanya.

La inversió de Càritas Sevilla a Oikocredit forma part de la seva estratègia global per maximitzar l'impacte social i econòmic positiu. En donar suport a la cooperativa de crèdit, Càritas Sevilla contribueix a iniciatives que generen ocupació, promouen l'emprenedoria, redueixen les bretxes de gènere i milloren la qualitat de vida de milers de persones en situació de vulnerabilitat.
Mariano Pérez d'Ayala Conradi, Director de Càritas Diocesana de Sevilla, es va mostrar entusiasmat amb aquesta col·laboració: “L’aliança amb Oikocredit és un pas significatiu al nostre compromís continu no només amb l' equitat social sinó també amb la sostenibilitat. Creiem fermament en la capacitat d’Oikocredit per generar un canvi positiu i durador, i estem il·lusionats de formar part d'aquest esforç global."

La incorporació de Càritas Sevilla com a nou inversor d’Oikocredit permet a la cooperativa expandir el seu abast, intercanviar coneixements i desenvolupar noves iniciatives conjuntes que enforteixen la seva missió de promoure el desenvolupament sostenible i la inclusió financera a nivell global.

caritas-sevilla-sede

« Enrere