Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit anuncia un préstec de 9,3 milions d'euros a AfricInvest Private Credit per fer costat a les pimes a Àfrica

Oikocredit anuncia un préstec de 9,3 milions d'euros a AfricInvest Private Credit per fer costat a les pimes a Àfrica

APC Oikocredit deal celebration1.jpgdimecres, 12 de de juny de 2024

El moviment estratègic i la nova associació impulsaran l'apoderament econòmic i la generació de llocs de treball en tot el continent africà.

APC Oikocredit deal celebration1

Oikocredit ha concedit per primera vegada un préstec de 10 milions de dòlars (9,3 milions d'euros) a AfricInvest Private Credit (APC) per a augmentar el suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) a tota l’Àfrica.

APC s'ha compromès a proporcionar a les pimes accés al crèdit a mitjà i llarg termini, amb especial atenció a les empreses desateses per les principals institucions financeres, sovint per manca de garanties adequades. A més de proporcionar solucions financeres a mida, APC ofereix iniciatives de desenvolupament de capacitats per a ajudar les empreses en les quals inverteix a prosperar i expandir-se de manera sostenible. Aquest enfocament integral s'alinea perfectament amb la missió d'Oikocredit de fomentar el creixement econòmic i el desenvolupament sostenibles.

L'aportació de capital d'Oikocredit permetrà a APC augmentar les seves activitats de préstecs a una cartera diversa d'empreses en múltiples països africans. Aquest desplegament estratègic de recursos és essencial per aconseguir un pròsper sector de les pimes, columna vertebral de l'economia africana.

Llegeix el comunicat de premsa aquí (en anglès).

« Enrere