Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit completa la venta de acciones de la aseguradora paraguaya Tajy

« Back

Oikocredit completa la venta de acciones de la aseguradora paraguaya Tajy

aseguradora+tajy+logo.pngdimarts, 03 de de setembre de 2024

Oikocredit ha vendido su participación en Aseguradora Tajy Propiedad Cooperativa (Tajy), pionera en el sector de los microseguros en Paraguay.

El inversor de impacto social Oikocredit ha vendido con éxito sus acciones en Aseguradora Tajy Propiedad Cooperativa, marcando el final de una asociación de cinco años que ha contribuido significativamente al crecimiento de Tajy.

Desde que invirtió en 2019, Oikocredit ha apoyado a Tajy a superar desafíos como la pandemia de Covid-19 y los impactos climáticos, ayudando a la compañía a ampliar su oferta de seguros a grupos de bajos ingresos, en particular a pequeños agricultores. Esta salida estratégica permite a Oikocredit reasignar recursos a otras empresas de impacto.

Para más detalles, lea el comunicado de prensa completo (En Inglés) aquí.

« Back

Arxiu

« Previous Next »

setembre 2024

agost

juliol

juny

maig